Дан школе 2016/2017.

У петак, 21. октобра, обележен је Дан школе свечаном приредбом која је одржана у сали Дома културе.

Прослава Дана школе је била прилика да се истакну они ђаци који су били најуспешнији на такмичењима у току прошле школске године. Њима су на почетку свечаности додељене награде у виду књига за постигнуте резултате.

Присутнима се затим обратила директорка школе Руселена Милић која је ученицима и колективу пожелела срећан Дан школе и што више успеха у овој школској години. Она је рекла да је много тога урађено у протеклих годину дана на опремању и уређењу школе, а све у циљу квалитетније наставе и бољих услова за рад ученика и запослених.

Свечаности су присуствовали бројни гости који су дошли да заједно са нашим основцима и запосленима у школи прославе дан школе. Међу њима су били и представници пријатељске основне школе из Бијелог Брда у Хрватској. Представници побратимске ОШ „Коста Стаменковић“ из Лесковца овог пута нису били у могућности да дођу на прославу, али су упутили честитку.

На приредби су ученици показали свој таленат за глуму и игру у бајци о прелепој девојчици Звездани у коју се нико није могао заљубити и која је због тога била много несрећна.   Бајка има срећан завршетак, Звездана на крају пронађе своју љубав, а ова лепа и маштовита прича која је настала из пера познатог писца за децу Тодета Николетића, све присутне је спровела кроз интересантни свет бајки и снова.

 5

1 2 3 4 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 21 22 23 24 25